Close

Posljednja domaća pobjeda ove sezone

Posljednja domaća pobjeda ove sezone

U posljednjoj domaćoj utakmici upisali smo i trinaestu pobjedu ove sezone protiv ekipe iz Bjelovara. Utakmica je većim dijelom bila puno napetija nego što završni rezultat pokazuje. Prva četvrtina igrala se tečno, bez puno prekida, ali s puno promašenih otvorenih šuteva s naše strane, no nastavili smo obrambeno čvrsto ne dopuštajući Bjelovarčanima da dođu u rezultatsku prednost. U drugoj četvrtini utakmica se malo usporila, napadački ni jedni ni drugi nismo bili uspješni, razlika je bila u našoj uvjerljivijoj obrani pomoću koje smo otišli na predah s +6 (32:26). Na poluvremenu su naši dječaci M13 kratko odigrali trening utakmicu međusobno i iskoristili smo priliku za zajedničko slikanje. Htjeli smo čvrsto i odlučno krenuti u drugo poluvrijeme i odvojiti se od gostiju kao što smo to učinili dva dana ranije u Ludbregu, nakon par minuta uspjeli smo doći i do dvoznamenkaste prednosti, ali iskusna momčad Bjelovara polako se vraćala u igru i završili smo treći period sa 5 koševa prednosti. Izgledalo je kao da će biti još jedna napeta završnica u dvorani OŠ Ljudevita Modeca sve dok nisu šuterski raspoloženi dvojac Borna Katanović i Luka Biondić tricama zatrpali koš gostiju u posljednjoj četvrtini. 

Utakmicu je također obilježio posljednji domaći nastup u igračkoj karijeri Tomislava Maslića i Bojana Hrandeka koji su krajem utakmice ispraćeni velikim pljeskom.
HVALA SVIM NAVIJAČIMA koji su nas došli podržati u velikom broju i koji nas cijelu sezonu prate i motiviraju da se borimo na terenu!
Sezona nam završava idući vikend, kada posljednje kolo igramo u Vrbovcu protiv KK “Petar Zrinski”.

Fotogaleriju s utakmice možete vidjeti ovdje.


KK ”RADNIK” Križevci – KK „BJELOVAR” 69 : 55
Rezultat po četvrtinama (18:15, 14:11, 18:19, 19:10)
Dvorana OŠ „Lj. Modec“ u Križevcima
Datum: 25.3.2022.

KK ”RADNIK”: Orak S. 0, Brkić J. 0, Kurpez M. 4, Kulko T. 0, Biondić L. 24 (6×3), Katanović B. 17 (4×3), Hrandek B. 2, Selak M.F. 0, Prstec B. (cap.) 0, Maslić T. 14(2×3), Žulj T. 8, Vragović M. 0; TRENER: Tomas A.

KK ”BJELOVAR”: Vrinjanin B. (cap.) 18 (1×3), Bosanac L. 3, Vuković F. 0, Geček A. 4, Kelava M. 2, Tušek F. 6, Oremović G. -, Perković I. 14 (3×3), Stjepanović I. 8 (2×3), Gečak J. -, Budimir D. 0; TRENER: Krpan D.