Close

Seniori polusezona – sažetak

Seniori polusezona – sažetak

Turbulentnu polusezonu obilježenu promjenama forme i ozljedama ključnih igrača naši seniori priveli su kraju na najbolji mogući način.
Nakon odličnog početka sezone s 4 pobjede zaredom, slijede 3 poraza, no polusezonu završavamo s novim nizom od 3 pobjede te omjerom 7-3 koji nas smješta na 4. mjesto tablice.

Otvaranje sezone protiv Grafičara pobjedom pred ispunjenom domaćom dvoranom odličan je osjećaj i doza samopouzdanja kojom smo se hranili u idućim utakmicama. Na gostovanju u Bjelovaru napadački nismo najbolje izgledali, ali smo ostavili domaću ekipu na samo 41 poenu.
3. kolo protiv Koprivnice budi gorka sjećanja, na utakmici koju smo uvjerljivo dobili došlo je do ozljede našeg centra Ivana Martinčića, a kao sol na ranu dolazi vijest iz Koprivnice koja odustaje od ligaškog natjecanja te se sve njihove utakmice odigrane i buduće pišu kao porazi 20:00.
Pobjedu u Virovitici obilježila je kolektivno odlična 3. četvrtina kojom smo riješili pitanje pobjednika.
Na zahtjevno gostovanje u Ivanec nismo ponijeli dovoljno energije i želje te zasluženo upisali prvi poraz, a odmah iduće kolo nervoza se nastavila ozljedom kapetana u prvoj četvrtini jednostavno nismo uspjeli uloviti priključak i približiti se Podravcu.
Gostovanje kod Vindije bez kapetana Tomislava Matoića i Ivana Martinčića u kojem smo ispustili vodstvo od 18 razlike u 3. četvrtini najniži je trenutak prošle polusezone.
Odlično smo odgovorili pritisku na idućoj utakmici protiv Međimurja, iako su se gosti u 4. četvrtini približili više nego što smo smjeli dopustiti naposljetku najvažnija je upisana pobjeda.

Rezultati polusezone:
Radnik vs. Grafičar 76:63
Radnik @ Vedi 65:41
Radnik vs. Koprivnica 20:00 (106:57)
Radnik @ Virka 83:60
Radnik @ Ivančica 69:88
Radnik vs. Podravac 61:76
Radnik @ Vindija 76:79
Radnik vs. Međimurje 74:70
Radnik @ Bjelovar 83:74
Radnik vs. Petar Zrinski 85:77