Close

Stopostotan učinak Radnika u prošlom tjednu!

Stopostotan učinak Radnika u prošlom tjednu!

Odličan tjedan Radnikove košarke je iza nas, u svim odigranim utakmicama upisali smo pobjede!


Srijeda, 25.10.

Velika pobjeda juniora protiv Bjelovara, bila je to odlična prilika za rotaciju sastava i da se svi upišu u strijelce! Juniori su trenutno 2. na tablici s omjerom 3-1, u drugom dijelu županijske lige očekuju ih dvije važne utakmice protiv Vedija u Bjelovaru i Virke doma, za prvo mjesto potrebne su dvije pobjede!

Odlična utakmica pretkadetkinja na teškom gostovanju u Virju! Kapetanica Estera predvodila je ekipu s 42 koševa, 1 koš više od cijele protivničke ekipe! Uz to ubacila je čak 6 trica, svaka čast cure na vrijednoj pobijedi!


Subota, 28.10.

M11 – 1. turnir Đurđevac

 

Mini Basket ekipa odigrala je prvi turnir ove sezone u Đurđevcu! Dvije velike pobjede ostvarili su protiv Virke i Vedija i tako ostali jedina neporažena ekipa!

REZULTATI
1. Utakmica
𝗞𝗞 𝗥𝗮𝗱𝗻𝗶𝗸 – 𝗞𝗞 𝗩𝗶𝗿𝗸𝗮 𝟯𝟵:𝟭𝟮

Marjanović N. 2, Pupovac L. 4, Katanović N. 7, Kozjak J., Lacković B. 5, Benković F. 13, Berend N. 8, Hossu Š., Kašik L., Ivančić M., Svalina J.

2. Utakmica
𝗞𝗞 𝗥𝗮𝗱𝗻𝗶𝗸 – 𝗞𝗞 𝗩𝗲𝗱𝗶 𝟰𝟱:𝟭𝟵

Marjanović N., Pupovac L., Katanović N. 19, Kozjak J. 1, Lacković B. 3, Benković F. 4, Berend N. 14, Hossu Š., Kašik L. 4, Ivančić M., Svalina J.

Trener Tomislav Matoić: “Dečki su jedva čekali prvi turnir u Đurđevcu i ono što mene veseli je način na koji su reagirali. To je godište u kojem djeca moraju prvenstveno uživati u košarci i još su u fazi učenja kroz igru, a na njima se vidjelo da uživaju. Igrali smo protiv Virke i Vedija i obje utakmice uvjerljivo pobijedili. Prošle godine smo u M11 bili na državnoj završnici u Pazinu, dosta dečkiju je bilo prošle godine tamo koji nastupaju i ove godine pa se vidi da imaju već iskustvo igranja što je naša prednost. Trebamo i dalje vrijedno trenirati i još napredovati i na taj način možemo se nadati osvajanju naše lige!”


Nedjelja, 29.10.

Velika pobjeda naših dječaka M13 protiv Mladosti iz Đurđevca, uvijek veseli vidjeti da su svi dobili priliku na terenu i upisali se u strijelce!


Nedjelja, 29.10.

LIGA Z15

ŽKK EcoNet – KK Radnik 55:58

KK Radnik: Bregović K., Jelak L., Katanović E. (cap) 25, Hadrović L. 4, Đurec P., Sokolić M., Trušček I., Maha T. 14, Čulina G. 13, Jelak E., Ciglarić E. 2, Birt D., Harča L.

Trener: Šikić S.

Osim u Virju pretkadetkinje su u nedjelju odigrale i uzvrat u Varaždinu, velika pobjeda protiv ekipe od koje su izgubile na domaćem terenu! Utakmica je bila ponovno napeta no ovog puta su naše djevojke uspjele izvući pobjedu, nažalost na domaćem terenu su izgubile s 4 razlike, a u gostima pobijedile s 3 što znači da međusobni omjer ide na stranu Varaždinki. Pretkadetkinjama još ostaje gostovanje protiv neporažene ekipe Virovitice.


Nedjelja, 29.10.

Strijelci: Matoić M. 8, Brkić J. 17, Kurpez M., Filipović P., Šašek F. 15, Biondić L. 6, Fržović L., Svoboda I. 12, Ribarić D. 11, Garvanović T. 12, Žulj T. 5 – Trener: Matoić T.

Nova pobjeda seniora u 4. kolu 2. ML Sjever. Uvijek nezgodno gostovanje u Ivancu ovaj put se pokazalo malo lakšim dvobojem. Domaćin bez jednog od glavnih igrača nije mogao parirati našem tempu i presingu. Seniore nakon četvrte uvjerljive pobjede u nizu očekuje par derbija, počevši od nedjelje 5.11. od 18 sati u dvorani OŠ Lj. Modeca kada dočekujemo Podravac iz Virja!

AJMO RADNIK!