Close

Pregled rezultata mlađih dobnih kategorija

Pregled rezultata mlađih dobnih kategorija

Uoči početka drugog dijela sezone, donosimo vam pregled rezultata odigranih međužupanijskih i regionalnih liga za svaku selekciju kluba.

M11


Nakon tri odigrana turnira u Đurđevcu, Bjelovaru i Koprivnici, naša M11 ekipa nalazi se na prvom mjestu sa 6 pobjeda i bez poraza! Usprkos odlasku u stariju kategoriju nekoliko ključnih igrača iz prošlogodišnje ekipe koja je bila 5. na Prvenstvu Hrvatske, trener Tomislav Matoić odlično nastavlja raditi s našom najmlađom muškom selekcijom te se i ove sezone nadamo plasmanu na završnicu Prvenstva Hrvatske!

Z11


Nova selekcija kluba koja od ove godine igra svoju prvu sezonu i puno novih djevojčica dobivaju svoje prve košarkaške minute! Nakon 2 turnira u kojima su odigrale 4 utakmice, djevojčice su ostvarile 1 pobjedu i 3 poraza. Na prvom turniru najbolja u natjecanju u slobodnim bacanjima bila je Izabela Volf-Biljan iz našeg kluba!

M13


U ligi Dječaka naša ekipa zauzela je 4. mjesto s omjerom od 6 pobjeda i 6 poraza. Dječaci će natjecanje nastaviti u 2. regionalnoj ligi Sjever.

3. najbolji strijelac međužupanijske lige bio je naš Damjan Katanović!

Z15


Pretkadetkinje još nisu započele sa regionalnom ligom, ali su zato odigrale kvalifikacije za 1. Jedinstvenu Ligu Pretkadetkinja, u kvalifikacijama su najbolje bile Virovitičanke i plasirale se u 1. JPKL, a naše djevojke su završile treće s omjerom 3-3.

M15


Pretkadeti su završili međužupanijsku ligu na 2. mjestu, Ekipu je predvodio odlični duo – Tin Zidarić i Matija Antolić. Tin je bio 2. strijelac lige i završio drugi u glasovanju za najboljeg igrača, dok je Matija bio 4. strijelac lige i na istom tom mjestu u glasovanju za najboljeg igrača lige.

Također je već održan i ALL STAR susret lige M15 u kojem je nagradu za najboljeg igrača ALL STARA dobio Tin Zidarić, a Matija Antolić je bio pobjednik u natjecanju u tricama. Pretkadeti nastavljaju natjecanje u 1. regionalnoj ligi Sjever.

Z17


U ligi Kadetkinja su odigrana tek 3 kola u kojima je naša ekipa dosad upisala jednu pobjedu i dva poraza. Liga se nastavlja 20.1. kada će djevojke gostovati u važnoj utakmici u Virovitici.

M17


Kadeti su nakon neporaženog niza od 8-0 na kraju upisali 2 poraza u gostovanjima kod Podravca i Virke te međužupanijsku ligu završili na 2. mjestu. Iz naših redova Luka Fržović bio je najbolji strijelac lige,  2. u ligi po postignutim tricama i završio je 2. u glasanju za najboljeg igrača lige!

Z19


Juniorke su završile ligu na 5. mjestu s istim omjerom kao i EcoNet Varaždin, ali međusobni omjer je odlučivao o poretku. Naša Melanie Santo je bila drugi strijelac lige i druga u ligi po postignutim tricama!

M19


Juniori su međužupanijsku ligu završili na prvom mjestu, vjerujemo da bi to i uvjerljivije izgledalo da nije bilo izostanaka i ozljeda ključnih igrača u pojedinim utakmicama. No, nastavit će natjecanje u 1. regionalnoj ligi Sjever u koju uz naš klub ulaze Virka, Podravac i Vedi te dvije najbolje ekipe KS Varaždinske županije, a to su Međimurje i Labrada.

Jura Brkić je MVP međužupanijske lige i najbolji strijelac uz Denija Krajinovića iz Vedija (ligu su završili s istim brojem poena), Mario Matoić je bio drugi u glasanju za najboljeg igrača i 4. strijelac lige. Naš klub će kao prvoplasirani organizirati ALL STAR utakmicu u Križevcima.